Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Gemiddeld wordt de show geboekt voor een avond- of middagvullend programma van gemiddeld 3 á 4 uur, maar korter of langer kan ook. In het offerte formulier kan je aangeven wat de start- en eindtijden van het optreden zijn en ik zal je altijd een passend voorstel doen voor de muzikale invulling gedurende de aangegeven tijd.

 • Deze vraag kan ik het best beantwoorden als je de offerte-aanvraag indient. Dat is namelijk afhankelijk van locatie, aantal personen, duur van de act en eventuele speciale verzoeken. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend, dus doe hier je aanvraag. 

  Een all-in prijsindicatie voor een middag- of avondvullende show is vanaf €1775,- excl. 9% btw en BUMA-afdracht.

 • In het offerte formulier kan je één data doorgeven, maar heb je extra data in gedachten omdat je de locatie nog moet bespreken, bijv. voor een bruiloft? Zet die dan in het tekstveld eronder, dan kijk ik ook voor deze data naar de beschikbaarheid. 

 • Ik speel op kleine privéfeesten, maar ook op grote feesten en events met meer dan 500 personen. In de regel worden optredens geboekt vanaf 25 personen, maar alles is mogelijk in overleg. 

 • Het repertoire van de Saxypianoshow is allround. Van klassieke rocknummers, Nederlandstalig, Top 40 van nu en feestmuziek. Maar ook easy listening muziek tijdens een diner of ceremonie. Saxypianoshow is van alle markten thuis. De show sluit aan bij een breed publiek en is daardoor ook op veel verschillende gelegenheden inzetbaar. Met altijd voor ieder wat wils.

 • Meestal ben ik 1,5 tot 2 uur van tevoren aanwezig om mijn show op te bouwen. Naderhand ben ik ongeveer 1 uur bezig met het afbouwen van de show.

 • Ja hoor, dat kan. Ik heb tevens altijd een extra microfoon mee, dus daar kan gebruik van gemaakt worden.

 • Het is belangrijk dat er een stroomvoorziening is op 220V binnen 10 meter van de optreedplek, bij voorkeur op een vrije/onbelaste groep in verband met het benodigde vermogen voor de apparatuur. Verder heb ik alles bij me: van licht tot geluid. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken.

 • Ik heb mijn verlengkabels bij me om de stroom aan te sluiten. Dit kan gewoon op een normaal stopcontact 220V. Bij voorkeur op een vrije/onbelaste groep in verband met het benodige vermogen voor de apparatuur.

 • Ja hoor, ik kom t/m het dakterras. Mocht er geen lift aanwezig zijn, dan reken ik een toeslag in verband met de extra tijd en extra persoon die nodig zijn om alle spullen op de juiste plek te krijgen.

  Geef in de offerte aanvraag aan als het over een feest op hoogte gaat, dan bespreken we dat.

 • Zeker! Buiten spelen is geen probleem, denk aan een buiten bruiloft, borrel of verjaardagsfeest! Het kan allemaal. Het is wel belangrijk dat de plek waar ik mijn show opbouw vrij is van weersinvloeden. Bij voorkeur dus wel een overdekte plek.

 • Voordat het feest plaatsvindt, hebben we contact. Daarin kan je ook speciale verzoeken doorgeven m.b.t. smaak, sfeer, publiek. Je kan dit ook van tevoren aangeven in het offerte formulier in het tekstvak.

 • Nee hoor! Door mijn draadloze apparatuur, microfoon en saxofoon, loop ik regelmatig door het publiek om samen met de gasten feest te vieren. Dit zorgt voor extra dynamiek en interactie tijdens de show.

 • Per uur show speel ik een set van drie kwartier, waarna ik een korte pauze houd. In de pauzes zorg ik voor passende pauzemuziek zodat mensen kunnen blijven dansen, zingen en feesten. Ook deze muziek is altijd afgestemd op de sfeer van het publiek op dat moment.

   

 • Wil je tijdens een diner, borrel of de gehele show liever rustige, easy listening muziek, dan kan dat natuurlijk en stemmen we dat van tevoren af. Blijkt je publiek opeens te willen dansen? Dan ga ik daar graag in mee en speel ik in op de wensen en sfeer in het publiek. Net wat jij wilt! Altijd op een passend volume zodat er, wanneer nodig, ook zeker een goed gesprek gevoerd kan worden.

 • Gelukkig is dit in mijn hele muzikale carrière bijna nooit voorgekomen. En komt het wel voor? Dan heb ik gelukkig fijne collega’s in de branche die mij kunnen vervangen zodat het feest door kan gaan! Desnoods schakel ik een boekingskantoor in om iets passends te vinden.

KLANTEN OVER DE SHOW

Lovend beoordeeld op basis van Google Reviews. bekijk alle reviews hier.

Barbara Oosterlee

Saxypianoshow is een absolute aanrader! Jeff creëert een enorme sfeer en speelt ieder verzoek. Piano, mondharmonica of saxofoon; het is geen enkel probleem voor hem. Wij hebben een topavond beleefd!

Jakob Laning- de Jong

Jeff heeft er voor gezorgd dat de receptie van onze bruiloft een groot succes is geworden. Zodra hij begint te spelen krijgt hij iedereen mee in de feeststemming en weet alle gasten daar in te houden tot op het allerlaatste moment. Het contact is fijn en hij reageert erg snel via app of mail. Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!

J. Reginek

Met zijn professionele licht en geluid tovert hij de zaal om naar een sfeervolle entourage. Het was een klein gezelschap van 34 mensen met leeftijden van 16 t/m 85 jaar, maar ook bij dit aantal was het top. Samen met zijn sax speelt hij een heel breed repertoire voor zowel jong als oud, en daarnaast krijgt hij de mensen zonder problemen op de vloer. Wij hebben genoten en de reacties zijn reuze, wij zullen je niet snel vergeten.

Evelien Lekkerkerker

Jeff heeft een fantastische show neergezet tijdens ons bedrijfsfeest in Burgers' Zoo. Hij voelt goed aan welke muziek aanspreekt bij het publiek en maakt er echt een feestje van!

Sem

Was een super avondje met Jeff! Interactie met de gasten was top en deze gast kan gewoon goed zingen 🎀 piano 🎹 spelen en saxofoon 🎷 spelen. Een aanrader dus.πŸŽΆπŸ•Ί

Juliette Veldhuis

Wij vonden Jeff een fantastische muzikant en zanger!! Hij heeft ons trouwfeest top verzorgd, feestmuziek afgewisseld met gave solo's op de saxofoon, wat ons betreft een echte meerwaarde en zeker aan te raden!!

Lisa Stoffels

Jeff heeft op onze bruiloft het avondfeest verzorgd met zijn muzikale talent. Er werd flink gedanst en meegezongen, ik denk dat menig mens geen stem meer had de volgende dag. Echt een onwijs gezellige avond gehad mede dankzij Jeff. Hij kan zingen en samen met zijn piano, saxofoon en mondharmonica zet hij een fantastische show neer. In de communicatie is Jeff heel professioneel en hij houdt zich keurig aan de afspraak. Kortom; heel blij dat we Jeff erbij hadden op onze feestavond.

Bert Vos

Wil je een goed feest, dan bevelen wij jullie Jeff aan! Van het begin tot het eind weet hij de sfeer erin te houden. Van jong tot oud zingt en speelt hij alle muziek. Ook zijn verzoekjes geen probleem! Volgende feest zeker weer de Saxypianoshow van Jeff!!! Je was geweldig!

Yvonne van Dijk

Dank je wel, Jeff! Jij hebt ons 12,5-jarig jubileumfeest echt speciaal gemaakt. Ondanks ons kleine gezelschap wist je de sfeer te creëren, en al snel stond de dansvloer vol en waren we niet meer te stoppen.

Mulder Kozijnen

Wij hadden Jeff geboekt tijdens een Dinnerparty. Een geweldige avond gehad. Veel complimenten gehad van de gasten.

Absolute aanrader

App met Jeff!