Offerte aanvragen

Enthousiast geworden over de Saxypianoshow en benieuwd naar de tarieven? De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de reisafstand en de benodigde appartuur voor de gevraagde groepsgrootte. Vul hieronder een vrijblijvende offerte aanvraag in, dan ontvang je op doordeweekse dagen, binnen 24 uur een reactie. Heb je aanvullende vragen of opmerkingen? Beschrijf die in het tekstvak. 

Prijsindicatie voor een middag- of avondvullende show is vanaf €1775,- excl. 9% btw en BUMA-afdracht.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

KLANTEN OVER DE SHOW

Lovend beoordeeld op basis van Google Reviews. bekijk alle reviews hier.

Barbara Oosterlee

Saxypianoshow is een absolute aanrader! Jeff creëert een enorme sfeer en speelt ieder verzoek. Piano, mondharmonica of saxofoon; het is geen enkel probleem voor hem. Wij hebben een topavond beleefd!

Jakob Laning- de Jong

Jeff heeft er voor gezorgd dat de receptie van onze bruiloft een groot succes is geworden. Zodra hij begint te spelen krijgt hij iedereen mee in de feeststemming en weet alle gasten daar in te houden tot op het allerlaatste moment. Het contact is fijn en hij reageert erg snel via app of mail. Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!

J. Reginek

Met zijn professionele licht en geluid tovert hij de zaal om naar een sfeervolle entourage. Het was een klein gezelschap van 34 mensen met leeftijden van 16 t/m 85 jaar, maar ook bij dit aantal was het top. Samen met zijn sax speelt hij een heel breed repertoire voor zowel jong als oud, en daarnaast krijgt hij de mensen zonder problemen op de vloer. Wij hebben genoten en de reacties zijn reuze, wij zullen je niet snel vergeten.

Evelien Lekkerkerker

Jeff heeft een fantastische show neergezet tijdens ons bedrijfsfeest in Burgers' Zoo. Hij voelt goed aan welke muziek aanspreekt bij het publiek en maakt er echt een feestje van!

Sem

Was een super avondje met Jeff! Interactie met de gasten was top en deze gast kan gewoon goed zingen 🎀 piano 🎹 spelen en saxofoon 🎷 spelen. Een aanrader dus.πŸŽΆπŸ•Ί

Juliette Veldhuis

Wij vonden Jeff een fantastische muzikant en zanger!! Hij heeft ons trouwfeest top verzorgd, feestmuziek afgewisseld met gave solo's op de saxofoon, wat ons betreft een echte meerwaarde en zeker aan te raden!!

Lisa Stoffels

Jeff heeft op onze bruiloft het avondfeest verzorgd met zijn muzikale talent. Er werd flink gedanst en meegezongen, ik denk dat menig mens geen stem meer had de volgende dag. Echt een onwijs gezellige avond gehad mede dankzij Jeff. Hij kan zingen en samen met zijn piano, saxofoon en mondharmonica zet hij een fantastische show neer. In de communicatie is Jeff heel professioneel en hij houdt zich keurig aan de afspraak. Kortom; heel blij dat we Jeff erbij hadden op onze feestavond.

Bert Vos

Wil je een goed feest, dan bevelen wij jullie Jeff aan! Van het begin tot het eind weet hij de sfeer erin te houden. Van jong tot oud zingt en speelt hij alle muziek. Ook zijn verzoekjes geen probleem! Volgende feest zeker weer de Saxypianoshow van Jeff!!! Je was geweldig!

Yvonne van Dijk

Dank je wel, Jeff! Jij hebt ons 12,5-jarig jubileumfeest echt speciaal gemaakt. Ondanks ons kleine gezelschap wist je de sfeer te creëren, en al snel stond de dansvloer vol en waren we niet meer te stoppen.

Mulder Kozijnen

Wij hadden Jeff geboekt tijdens een Dinnerparty. Een geweldige avond gehad. Veel complimenten gehad van de gasten.

Absolute aanrader

App met Jeff!