Jeff op jouw...

Dinershow

Een muzikaal culinair hoogstandje

Een dinershow is een prachtige combinatie van culinair genieten en een avondje uit. En niets is leuker dan jouw dinershow aan te kleden met de Saxypianoshow: een onvergetelijke beleving met een ras-entertainer, saxofoon, piano en zang. Van easy listening tijdens het diner, tot een dansfeest na het toetje. Heb je speciale wensen voor jouw dinershow? Dan denk ik graag met je mee en stem ik me af op jouw wensen. 

bekijk de Saxypianoshow

bekijk de
Saxypianoshow

Compleet avondje uit

 • Een volledige dinershow met aankleding en decor
 • Unieke beleving met piano, saxofoon en zang
 • Altijd inclusief professionele lichtshow en geluid
 • Afgestemd op het verloop van de avond, van easy listening tot dansmuziek/feest
 • Interactie en verzoekjes vanuit het publiek

Vraag offerte aan

KLANTEN OVER DE SHOW

Lovend beoordeeld op basis van Google Reviews. bekijk alle reviews hier.

Barbara Oosterlee

Saxypianoshow is een absolute aanrader! Jeff creëert een enorme sfeer en speelt ieder verzoek. Piano, mondharmonica of saxofoon; het is geen enkel probleem voor hem. Wij hebben een topavond beleefd!

Jakob Laning- de Jong

Jeff heeft er voor gezorgd dat de receptie van onze bruiloft een groot succes is geworden. Zodra hij begint te spelen krijgt hij iedereen mee in de feeststemming en weet alle gasten daar in te houden tot op het allerlaatste moment. Het contact is fijn en hij reageert erg snel via app of mail. Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!

J. Reginek

Met zijn professionele licht en geluid tovert hij de zaal om naar een sfeervolle entourage. Het was een klein gezelschap van 34 mensen met leeftijden van 16 t/m 85 jaar, maar ook bij dit aantal was het top. Samen met zijn sax speelt hij een heel breed repertoire voor zowel jong als oud, en daarnaast krijgt hij de mensen zonder problemen op de vloer. Wij hebben genoten en de reacties zijn reuze, wij zullen je niet snel vergeten.

Evelien Lekkerkerker

Jeff heeft een fantastische show neergezet tijdens ons bedrijfsfeest in Burgers' Zoo. Hij voelt goed aan welke muziek aanspreekt bij het publiek en maakt er echt een feestje van!

Sem

Was een super avondje met Jeff! Interactie met de gasten was top en deze gast kan gewoon goed zingen 🎤 piano 🎹 spelen en saxofoon 🎷 spelen. Een aanrader dus.🎶🕺

Juliette Veldhuis

Wij vonden Jeff een fantastische muzikant en zanger!! Hij heeft ons trouwfeest top verzorgd, feestmuziek afgewisseld met gave solo's op de saxofoon, wat ons betreft een echte meerwaarde en zeker aan te raden!!

Lisa Stoffels

Jeff heeft op onze bruiloft het avondfeest verzorgd met zijn muzikale talent. Er werd flink gedanst en meegezongen, ik denk dat menig mens geen stem meer had de volgende dag. Echt een onwijs gezellige avond gehad mede dankzij Jeff. Hij kan zingen en samen met zijn piano, saxofoon en mondharmonica zet hij een fantastische show neer. In de communicatie is Jeff heel professioneel en hij houdt zich keurig aan de afspraak. Kortom; heel blij dat we Jeff erbij hadden op onze feestavond.

Bert Vos

Wil je een goed feest, dan bevelen wij jullie Jeff aan! Van het begin tot het eind weet hij de sfeer erin te houden. Van jong tot oud zingt en speelt hij alle muziek. Ook zijn verzoekjes geen probleem! Volgende feest zeker weer de Saxypianoshow van Jeff!!! Je was geweldig!

Yvonne van Dijk

Dank je wel, Jeff! Jij hebt ons 12,5-jarig jubileumfeest echt speciaal gemaakt. Ondanks ons kleine gezelschap wist je de sfeer te creëren, en al snel stond de dansvloer vol en waren we niet meer te stoppen.

Mulder Kozijnen

Wij hadden Jeff geboekt tijdens een Dinnerparty. Een geweldige avond gehad. Veel complimenten gehad van de gasten.

Absolute aanrader

Verzoekje? Ja, graag!

Elk feest of evenement heb ik mijn eigen verzoekkaartjes en pennen mee, waar de gasten een persoonlijk verzoekje kunnen doen voor de muziek. Met honderden artiesten en nummers in mijn hoofd kan ik alle kanten op. Uiteraard houd ik zelf wel de regie in handen zodat er een mooie opbouw in zit.

Tones and I

Peter Maffay

Toto

Donny Hathaway

Tina Turner

John Denver

Frank Sinatra

Goldband

Bakermat

Lady Gaga

Elvis Presley

Nick en Simon

Snollebollekes

Kaene

Creedence Clearwater Revival CCR

Yves berendse

Rene Froger

Bokkers

Bangles

Flemming

Leef

André Hazes

Enthousiaste gast

 

Meer over Saxypianoshow

 • Gemiddeld wordt de show geboekt voor een avond- of middagvullend programma van gemiddeld 3 á 4 uur, maar korter of langer kan ook. In het offerte formulier kan je aangeven wat de start- en eindtijden van het optreden zijn en ik zal je altijd een passend voorstel doen voor de muzikale invulling gedurende de aangegeven tijd.

 • Deze vraag kan ik het best beantwoorden als je de offerte-aanvraag indient. Dat is namelijk afhankelijk van locatie, aantal personen, duur van de act en eventuele speciale verzoeken. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend, dus doe hier je aanvraag. 

  Een all-in prijsindicatie voor een middag- of avondvullende show is vanaf €1775,- excl. 9% btw en BUMA-afdracht.

 • In het offerte formulier kan je één data doorgeven, maar heb je extra data in gedachten omdat je de locatie nog moet bespreken, bijv. voor een bruiloft? Zet die dan in het tekstveld eronder, dan kijk ik ook voor deze data naar de beschikbaarheid. 

 • Ik speel op kleine privéfeesten, maar ook op grote feesten en events met meer dan 500 personen. In de regel worden optredens geboekt vanaf 25 personen, maar alles is mogelijk in overleg. 

 • Het repertoire van de Saxypianoshow is allround. Van klassieke rocknummers, Nederlandstalig, Top 40 van nu en feestmuziek. Maar ook easy listening muziek tijdens een diner of ceremonie. Saxypianoshow is van alle markten thuis. De show sluit aan bij een breed publiek en is daardoor ook op veel verschillende gelegenheden inzetbaar. Met altijd voor ieder wat wils.

App met Jeff!