Over

Jeff is het muzikale multi-talent en drijvende kracht achter Saxypianoshow en zorgt voor een heerlijk energieke en frisse muzikale show. Want naast zang, piano/toetsen en saxofoon speelt hij ook nog mondharmonica. Dit alles maakt de Saxypianoshow veelzijdig en flexibel. Helemaal klaar om van uw feest, of evenement een memorabele muzikale ervaring te maken!

Jeff speelt een groot aantal nummers tijdens zijn shows op verzoek! Uiteraard houd hij graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. U kunt (op de speciale Saxypianoshow verzoekkaartjes) uw verzoeknummers ter plekke indienen!

Vanaf jonge leeftijd startte hij al met muziek en bleek een natuurtalent te zijn. Hij vervolgde zijn pad in de muziek en na ruim 10 jaar bandervaring in het coverband circuit en vele optredens op bruiloften, feesten en pianobars door heel Nederland is deze entertainer uitgegroeid tot een graag geziene energieke artiest.

In de loop der jaren is hij steeds vaker als solo artiest gevraagd en begin 2020 is hij gestart met de Saxypianoshow om met een breed en vrolijk repertoire er overal een gezellig feest van te maken. De combinatie Zang, Saxofoon en Piano maakt het geheel tot een bijzondere act.

Jeff is een echte professional, voelt de sfeer van uw evenement of feest aan en past zich gemakkelijk aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de gegarandeerde kwaliteit.

Klanten vertellen over Saxypianoshow: