Mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Saxypianoshow?

Jeff ontzorgt u graag met zijn show. U kunt de muzikale invulling volledig uit handen geven. Zo wordt bijvoorbeeld ook tijdens de pauzes gezorgd voor passende pauzemuziek. De veelzijdige combinatie van saxofoon, piano en zang maakt Saxypianoshow. Interactief met het publiek en het repertoire afgestemd op de gelegenheid. Flexibel in opstelling en een passende setting voor elke feestgrootte.

Saxypianoshow biedt de mogelijkheid om afhankelijk van het aantal personen op en af te schalen en beschikt over eigen geluid en lichtapparatuur. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste opstelling voor uw feest.

Opstelling

Bestaande uit:

  • Rode Saxypianoshow vleugelpiano en Saxofoon
  • Compacte geluidsinstallatie tot 150 personen (zoals weergegeven)
  • Grote geluidsinstallatie tot 350 personen
  • Stage- en zaalverlichting

One stop shop bij Saxypianoshow. Doordat er gebruik gemaakt wordt van eigen geluid en lichtapparatuur bent u altijd verzekerd van de beschikbaarheid en juiste kwaliteit apparatuur. Ideaal voor bruiloften, kroegoptredens, bedrijfsfeesten, housewarming, restaurants/diner, verjaardagsfeesten, recepties, corporate events etc.

De opstelling is compleet flexibel en is daarmee bijna altijd passend te maken voor de meeste locaties. Ideaal is een opstelruimte van 3x4m maar mocht er een kleinere ruimte beschikbaar zijn dan kan de show altijd inschikken!

Een extra microfoon om te gebruiken op de avond zelf is geen probleem. Ook het gebruik maken van de geluidsinstallatie voor bijvoorbeeld “stukjes”, speeches etc. is mogelijk in overleg.

Groot feest?!

Voor optredens met meer dan 350 personen werkt Saxypianoshow samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Hierbij wordt gezorgd voor de juiste uitversterking voor het aantal personen en komt daarbij een volledige lichtshow voor op het podium én de dansvloer!

Feesten met meer dan 350 personen in overleg.